SRB | EN | DE

Artysh Bond koncerti za bebe u stomaku

Trajanje:40'
Koncept:Multimedijalni muzički događaj

Artysh Bond

Pripreme za ulazak u svet roditeljstva su predivne, zahtevne, uzbudljive, pune neizvesnosti. Budući roditelji grade svoj svet spolja i iznutra da se što bolje pripreme za bebin dolazak. Muzika ima posebnu moć da komunicira između spoljnjeg u unutrašnjeg sveta ljudi i na taj način utiče na izgradnju posebne veze u vidu emotivnih poruka između roditelja i bebe u stomaku.

Artysh Bond- koncerti za bebe u stomaku predstavljaju novi muzički program za buduće roditelje koji je kreirao tim ARTYSH:LABa. Koncerti su zabavno- edukativnog karaktera i imaju cilj da vas uvedu u svet muzike na 40 minuta, vreme koje ćete u prenatalnom periodu posvetiti svom miru i kreiranju veze sa svojom bebom. 

Koncerti su osmišljeni kao multimedijalni muzički događaj. Odabrane numere klasične muzike, dečije literature i uspavanki biće najavljivane kroz edukativne sadržaje o zvuku i razvoju čula sluha bebe, podržane vizuelnim elementima kao podsticajem za intenzivniji doživljaj muzike.  Izbor kompozicija i instrumenata na kojima će se izvoditi program napravljen je na osnovu proučavanja rezultata istraživanja o uticaju muzike na bebu i odnos roditelja i bebe u prenatalnom periodu. Na programu su dela i aranžmani za violu i klavir.

Svaki roditelj je superheroj kome moć muzike može pomoći da se poveže sa svojim detetom i pre rođenja i pripremi poznato okruženje za dolazak bebe na svet.

 

Broj prisutnih je ograničen i potrebno je rezervisati svoje mesto

putem mejlazvrc@artyshlab.org ili kontakt forme na sajtu.